Izostroi09

Отиване към съдържанието

Главно меню

Услуги

* Изпълнение на топлоизолационни системи  
Операции по монтажа на топлоизолацията:
- лепене на топлоизолационните плоскости с лепилен разтвор
- дюбелиране
- шпакловане с вложена стъклофибърна мрежа
- монтаж на ъглови профили и водооткапи
- полагане с мазилка
Фирмата предлага на своите клиенти различни видове завършващи слоеве на топлоизолацията:
- мазилки на варо-циментова основа (структурирани, гладки)-Baumit, Ceresit,Veber.
- полимерни и минерални мазилки - Baumit, Ceresit,Veber
- фасадни бои
Видовете топлоизолационни материали, с които работим са: EPS, XPS и каменна вата
.

     EPS - “Експандиран пенополистирен” - това е добре познатият Ви  “стиропор” .Той е бял на цвят и има топчесто- зърнеста структура, материалът е сравнително мек при натиск.
     Графитен EPS – Това е така наречения ”NEOPOR” /името е дадено от световно- известната фирма BASF- производител на материала/. Разликата с обикновения EPS се дължи на по-голямата плътност на топлоизолационните платна и на допълнителните графитни зрънца, вградени в материала, от където идва и по-ниската му топлопроводимост. Цвета, в който се произвежда е сив.

XPS – “Екструдиран пенополистирен” –  по-известен като “FIBRAN” /името идва от названието на една от фирмите, произвеждащи XPS/. Цветовата гама, в която може да се открие е в зависимост от фирмата производител и могат да бъдат: син, зелен, жълт, оранжев, розов.... XPS има капилярна микроструктура и е много твърд при натиск.
  


 Топлоизолацията е една от най-добрите инвестиции, която може да намали сметките за отопление и да направи домът Ви топъл и уютен. Една сграда губи своята топлина с до 50%, ако не е изолирана. Стените са отговорни за около една трета от всички нежелани загуби или печалби на топлина и студ в дома. Изолацията на стени може да ви спести стотици лева на година за отопление и охлаждане.
*Декоративно оформление на фасади.

* Монтаж на подпрозоречни первази

ВиК и Ел. инсталаций.  
Фирмата ни предлага - ОКАЧЕНИ ТАВАНИ, МОНТАЖ НА ГИПСОКАРТОН, ИНТЕРИОРНИ МАЗИЛКИ.                                                                страница 2

Назад към съдържанието | Назад към главното меню